Βιογραφικά

 

Ο Γιώργος Καραχάλιος γεννήθηκε το 1953. Αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 1979. Παρακολούθησε τα  μεταπτυχιακά προγράμματα πάνω στην χειρουργική και προσθετική Εμφυτευματολογία που οργάνωσε η ελληνική εταιρεία οστεοενσωματούμενων εμφυτευμάτων το 1997-1998. Επίσης παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της εταιρείας IMZ στην Εμφυτευματολογία  που πραγματοποιήθηκε το 1997.

Από το 1980 ασκεί την Οδοντιατρική Επιστήμη ανελλειπώς με έμφαση  στη λειτουργική και αισθητική αποκατάσταση της στοματικής κοιλότητας των ασθενών του έχοντας καταπιαστεί με μια τεράστια γκάμα κλινικών περιστατικών όλων των ειδών. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης  για την εκμάθηση καινοτομιών και σύγχρονων υλικών που αφορούν την Οδοντιατρική Επιστήμη.

Στην πολύχρονη εμπειρία του δίνει έμφαση στην πρόληψη και στην αισθητική του χαμόγελου ενώ θεωρεί πρωτεύουσας σημασίας την προσωπική επαφή και άμεση επικοινωνία με τους ασθενείς του.

 

 

 

 

 

 

Ο Δημήτρης Καραχάλιος γεννήθηκε το 1976. Αποφοίτησε έπειτα από επιτυχείς σπουδές σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού το 2000. Μέχρι το 2004 έκανε την πρακτική του εξάσκηση σε ιδιωτικό ιατρείο. Το 2004-2005 παρακολούθησε μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στην ειδικότητα της Περιοδοντολογίας σε ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά κέντρα της Ιρλανδίας στο Trinity College του Δουβλίνου.

Το 2005 απέκτησε έπειτα από εξετάσεις που διοργάνωσε το ΔΙΚΑΤΣΑ την ισότιμη άδεια άσκησης επαγγέλματος στην Ελλάδα. Το 2005-2007 παρακολούθησε επιτυχώς το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στην ειδικότητα της Εμφυτευματολογίας κ Χειρουργικής που οργάνωσε η Γερμανική Εταιρεία Εμφυτευματολογίας.

Το 2010-2011 παρακολούθησε το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στην κλινική της Διαγνωστικής και Ακτινολογίας Στόματος του Πανεπιστημίου Αθηνών με περιεχόμενο α) Ακτινοπροστασία, β) Ακτινοτεχνική, γ) Ακτινοδιαγνωστική και απέκτησε παράλληλα άδεια χρήσης ορθοπαντομογράφου και κεφαλομετρικού μηχανήματος. Επίσης ανέλαβε την πλήρη μετάφραση από τα αγγλικά στα ελληνικά του εγχειρίδiου χρήσης του συστήματος LASER της ιταλικής οδοντιατρικής εταιρείας ANTHOS. Παρακολουθεί συνέδρια συνεχούς επιμόρφωσης εντός και εκτός Ελλάδας.